Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2166 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:

Ale się porobiło, Gabriel w ciąży, a ja awansowałem na diabła. Ciekawe,.
CZYŻBYŚ mia mobilny internet w swojem automobile boć przecież jesteś juże w podróże...
NASTĘPNY PROROK....DINO DIABLO GRZMICIEL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Dino napisał:
Pytanie do was obu. Czy tak trudno jest się przyznać do błędu i przeprosić? Boli to tak bardzo, że trzeba brnąć coraz głębiej w bagno? Miłego dnia .[/quote]

"Dildo Diablo Grzmiciel " Pytam ponownie!
Zdolnosc jaka posiadasz to robienie krzywdy swoimi wypowiedziami.
W twoich slowach ukrywa sie wbijanie blizniemu widly w plecy!
DLACZEGO???????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
I brebiemy dalej- Wiec zaufanie trzeba udokumentowac,Kazda chec poprzec argumentami.
A ja poraz kolejny powtazam pytanie Czy kwota ktora zostala podana jest nie wystarczajaca dla niektorych? Nie wiarygodna czy co? Do jakich celow ma sluzycz umieszczanie protokolow na tym forum? Do dyskusji o czym?
Poslugiwanie sie frazesami jest wygodne ale prosze odpowiedz na pytanie do czego ma sluzyc informacja ktorej wymagasz??? Bo napewno nie do zbudowania zaufania.
Zaufaly nam setki ludzi wrzucajac pieniadze do puszek i to mi wystarczy. Twoja chec "dokumentacji"i budowania na podstawie jej zaufania jest spowodowana calkiem czyms innym. Czyz nie jestes wzburzony ze klub polski i portal moja norwegia zaczal dzialac razem? Ze olali jakies tam porozumienie z roku ubieglego i organizacje o ktorej tutaj wspominales juz na forum? Ja tego nie wiem bo sie nie interesuje ale kojarze fakty. Przypomne ogolowi ze chodzi o dotacje panstwowe na dzialalnosc organizacji czy stowarzyszen(jakos tak).Chodzi wcale o nie male pieniadze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
....Wnioskuje ze nie przesledziles wszystkich artykulow i watkow tutaj po tym wydarzeniu
Ad rem...
do tego tematu i zarazem na zakończenie...
KZK wiesz...? podłamałem się ździebko tą Twoją wypowiedzią .../ a pisałem wcześniej przecież..."skąd masz kody dostępu"/...
Uderzyłem się delikatnie w mój cherlawy tors , niemniej i tak w okolicy w tym momencie zagrzmiało...! , pewnie za fiordem w górach zeszła lawina i stąd to echooo...ooo... .
I zabrałem się do pracy ...
I co...? .
Doszedłem do wniosku iż dobrze się stało , że wcześniej nie grzebałem w tych artykułach ...
Bo nie było by tak owocnych wypowiedzi i tyle wejść na ten konkretny temat...
PODŚWIADOMIE MIAŁEM RACJĘ IŻ TEN TEMAT ..."Im więcej jedności , tym więcej dobra"..
TO NIC INNEGO ...
JAK ZWYKŁA NARCYZOWATA AUTOREKLAMA NIEDOWARTOŚCIOWANEGO POCZĄTKUJĄCEGO POLITYKIERA...
Tak ..KZK ...i nic niestety ponad TO...
OT i to wszystko ...!

SZKODA tylko ,że niestety sprawdza się tutaj już prze zemnie wcześniej cytowane zdanie...acz teraz bardziej wyartykułowane...
...Chcesz mieć spokój i pospólstwo trzymać krótko za ryj... ,
to skłóć ich ze sobą i patrz się z boku... a będziesz miał taką władzę jaką tylko zechcesz...

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ i żegnam ten temat...

P.s.
Pewien forumowicz napisał do mnie na -PW- :
...wiesz ...""Wojewódzki"" ...pisz...pisz w moim temacie tak jak piszesz dotychczas , bo dzięki temu wzrasta oglądalność mojego tematu a oto najbardziej mi chodzi...

ciekawe jak długo ten post utrzyma się ...w tym temacie.
Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
I doszlismy Gabrielu do konsensusu choc troszke okrezna droga. Ja poprostu sie zawziolem w obronie Wosp bo dotknelo mnie to osobiscie a reszta? w duzej czesci zgadzam sie z Toba niestety a moze stety. Rowniez temat uwazam za wyczerpany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Gdzie jestesmy? Nasze cos?, serca i wszystko co mamy???????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Dlaczego ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)